DIMENSIUNE TEXT
MARIRE FONT MICSORARE FONT RESETARE FONT
Antet pagină

Prima paginăTermeni şi condiţii

TERMENI ŞI CONDIŢII

ATENŢIONARE
Parcurgeţi cu atenţie această pagină pentru a vizualiza termenii şi condiţiile īn care puteţi utiliza site-ul http://www.dpfbl.mdrap.ro
Accesarea acestui site implică acceptarea condiţiilor din această secţiune, iar īn cazul īn care nu acceptaţi aceste condiţii, nu aveţi dreptul să accesaţi sau să utilizaţi informaţiile cuprinse īn acest site.

Date generale
Site-ul http://www.dpfbl.mdrap.ro este creat pentru acordarea de asistenţă autorităţilor administraţiei publice locale pentru interpretarea unitară a prevederilor legale īn domeniul administrării veniturilor şi creanţelor bugetelor locale.
Conţinutul de natură juridică al acestui site are caracter informativ şi nu se substituie publicaţiilor oficiale sau sfaturilor date de specialişti.

Legături către alte site-uri
Īn cadrul acestui site există legături către alte pagini, care pot conţine informaţii despre administraţia publică centrală sau locală.
Direcţia pentru Politici Fiscale şi Bugetare Locale nu īşi asumă răspunderea pentru conţinutul site-urilor la care această pagină web face trimitere. Īn momentul īn care accesaţi oricare din aceste legături părăsiţi site-ul http://www.dpfbl.mdrap.ro, site-ul vizitat deschizāndu-se īntr-o fereastră nouă. Vă recomandăm să verificaţi secţiunile "Termeni şi Condiţii" ale oricărui site vizitat pentru o documentare prealabilă legată de accesarea şi utilizarea īn termeni legali a conţinutului.

Modificarea/Actualizarea conŢinutului
Direcţia pentru Politici Fiscale şi Bugetare Locale īşi rezervă dreptul de a modifica/actualiza conţinutul sau structura acestui site de cāte ori consideră că este necesar, fără o notificare prealabilă a utilizatorilor.

Precizări finale
Dacă utilizaţi īn continuare acest site, confirmaţi că aţi citit şi acceptat condiţiile de mai sus. Īn cazul īn care nu sunteţi de acord cu aceste condiţii, vă rugăm să īncetaţi navigarea pe acest site.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Condamnă corupţia cu un simplu telefon. Sună la 0800.806.806 şi semnalează un caz de corupţie.

 

sus